CCAP

Dette er første del av en todelt serie hvor Helldorado vil gjøre stas på sine inspirasjonskilder; to minialbum med coverlåter som har vært med på å forme den musikalske identiteten til bandet. Først ut er en flott og kledelig tolkning av «You Only Live Twice», originalt med Nancy Sinatra fra Bond-filmen med samme navn. Fantastiske «Night Of The Vampire» av Roky Erickson blir også gjort i en staselig versjon med blåsere og med full innlevelse. Dick Dale-låten «The Wedge» bidrar til full Tarantino-stemning og trykket blir opprettholdt med «Going To A Go Go» opprinnelig av Smokey Robinson. Et morsomt, friskt og variert coverminialbum.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.