Lanterna

I fjor ble artisten Helene Bøksle mor, og nå gir hun ut en samling med femten nye versjoner av både kjente og mindre kjente god-natt viser.

Vuggesangene fremføres i behagelige harmonier av Bøksles musikere, med piano og trompetarrangementer, samt munnspillinnslag fra Sigmund Groven.Her får du høre «Den fyrste song», «Byssan lull», «Trollmors vuggevise» og «Stjerner lyser hvite». I tillegg har Bøksle laget tekst til «Reodors ballade», fra filmen «Flåklypa Grand Prix».I andre sammenhenger hadde en samling med søvnige låter ikke vekket stor oppsikt på terningskalaen, men denne gang er det jo nettopp dette som er Bøksles prosjekt.«God Natt, Min Skatt» blir den perfekte plate for å få energiske småbarn til å sove, men de nydelige tonene fra Bøksle er også verdt en lytt for oss voksne på en sen desemberkveld. Lørdag kveld kan du høre Helene Bøksle i Vang kirke, da med tradisjonelt julerepertoar.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.