Rootsy music

Singer-songwriter Hege Brynildsen fra Horten gjør en fin innsats på sitt tredje-album, roots-utgivelsen «When my man comes to town». En velegnet country-stemme, dempede låter og fine stemninger preger mange av låtene, der Hege Brynildsen bygger opp noen ganske så fine lyriske rom. Det som trekker ned er at låtene og stemningene etter hvert blir ganske ujevnt og også noe likelydende. Hadde hun hatt et låtmateriale med litt videre spenn, kunne dette fått et kraftig løft, men etter de tre første låtene er det ikke alt som treffer nerven like godt. Men det er noe her som fenger, selv om det fortsatt er noe uferdig.

Omtalt av Geir Vestad

terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.