Band: Accept

Singel: The Rise of Chaos

Vurdert: De tyske heavy-metalpionérene i Accept er i disse dager aktuelle med sitt nye album «The Rise of Chaos». Albumet slippes i starten av august, men vi har fått en liten smakebit i tittelsporet. Accept fosser fram i kjent stil med tunge riff og fengende refrenger. Låta krones selvsagt med en rivende gitarsolo levert med briljans, før det bærer inn i siste refreng. Man vet hva man kan forvente av et band som har holdt på i 49 år, og det svarer til forventningene. Det skal sies at «The Rise of Chaos» er ei låt som ikke nødvendigvis skiller seg ut fra resten av låtene til Accept, men det er heller ikke ei dårlig låt, selv om det til tider er veldig forutsigbart.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.