Den norske indiepop-sensasjonen Mikhael Paskalev serverte ei ny skive forrige uke. «Heavy» lever opp til navnet. Ikke sjangermessig, men lydmessig. Plata åpner med «Jet Plane», som er en lyttemessig tung låt. Det løsner opp litt etter hvert som nåla nærmer seg sentrum. «Needles in Our Hearts» og «Heavy» er låter med slappere og mer behagelig uttrykk enn mye av lydbildet ellers. Mikhael Paskalev er tydelig 80/90-tallsinspirert, og opererer med et sterkt, synthbasert lydbilde. Noen ganger blir det også litt vel mye effekter, som gjør at musikken virker masete og gnagende. Det nye albumet bør nok nytes i doser. Her kan det være lurt å kjøre intervaller med eldre Paskalev også. «Heavy» er helt klart et omfattende og innholdsrikt album, som passer fint til kaos og kos.

Omtalt av: David W. Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.