-Det er en stor glede å kunne ønske Sally Maloy velkommen hit til Tante Gerdas scene.

Kirsti Hougen ved Tante Gerda introduserer en ung jente som sitter bak et elektrisk piano plassert foran kakedisken på kafeen lørdag formiddag. Konserten som egentlig skulle være i bakgården, ble flyttet inn i kafeen da været var litt vel vått. Publikum satt derfor i stedet benket rundt bordene inne, og fulgte nøye med på hva som foregikk på den intime scenen.

intimkonsert med Maloy

Sally Maloy åpnet sin opptreden ved å spille en rolig sang akkompagnert av sitt piano. Låtene i repertoaret var en blanding av selvskrevne låter og cover av kjente radio-sanger.

Publikum drakk kaffe og spiste kaker, med ansiktene vendt mot singer-songwriteren bak el-pianoet. Atmosfæren i lokalet var rolig og avslappet. Sally Maloy spilte låt etter låt på scenen, ofte var låtene simpelt og klassisk oppbygd av vokal sang og pianospill. Noen låter var også akkompagnert av elektroniske «backtracks».

De intime forholdene i lokalet ga Sally Maloy muligheten til å involvere, konverserer og ha kontakt med publikum.

Konsertopplevelse

-Jeg synes det var veldig koselig å spille. Jeg føler at jeg hadde god lyd også. Det er fint når det er intimt.

Sally Maloy er fra Hamar, men bor i London hvor hun studerer. Hamarjenta dyrker også musikken på scener i England.

-I London har jeg spilt på en restaurant, og et par festivaler som har vært utendørs. Jeg synes det var koselig, fordi da kunne folk stoppe når de gikk forbi, og komme veldig nærme. Jeg skal også spille i London neste helg. Det er en utekonsert, og jeg tror det er en scene der, så det er en litt større festival.

Tidlig krøkes

Sally Maloy begynte å spille piano da hun var åtte år gammel, og hun begynte å ta sangtimer da hun var ti. Som yngre drev hun også med sport, som tok mye av fokuset. Nå vil hun satse på musikken.

-Jeg er min egen manager, publisher, og jeg styrer alt selv. Jeg vil prøve å finne ut hvordan musikkindustrien fungerer, og skrive låter som folk liker, forteller Sally Maloy etter konserten i sin opprinnelige hjemby.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.