Band: Turboneger

Album: RockNRoll Machine

Vurdert: Turboneger er tilbake med albumet «RockNRoll Machine». Skiva starter med en synthintro, som er en av tre deler i åpningskuttet «The Rock And Roll Machine Suite». Det tar ikke lang tid før Turboneger er tilbake med den hårete rocken de er kjent for, og bandet er i godt driv på åpningskuttet. «Hurry Up & Die» er låta som følger det sterke åpningskuttet, og her virker bandet litt uinspirert. Det er noe som ikke stemmer helt. Inntrykket rettes derimot opp med de følgende låtene. «Fist City», «Skinhead Rock & Roll» og «Hot for Nietzsche» er alle låter som gjør seg godt på denne helt greie skiva fra Turboneger.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.