Warner Music, Woah Dad!

Hellström har lenge vært en publikumsfavoritt, og med tittelen fra den svenske nasjonalhymnen svever Håkan Hellström høyt allerede fra albumets anslag. «Du gamla du fria» er artistens åttende studioalbum, og her imponerer han med nok en solid utgivelse. Han leker seg med en enorm verktøykasse av ulike elementer fra flere sjangre, og på sitt særegne vis sveiser han det hele sammen til en lettspiselig og fengende pakke som oser av talent og kvalitet. I front briljerer Hellström med sin svevende og gode vokal, og med store svingninger innen både form og uttrykk oppleves albumet som interessant og god lytting gjennom samtlige spor. Solide saker fra vår svenske venn.

Omtalt av: Kristian Einang.

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.