Lengsel og love og det som varre er.

Grete Storbæk Eriksen fra Trysil har tidligere gitt ut to album, hovedsakelig med tonesatte dikt av Halldis Moren Vesaas og Einar Skjæraasen. Nå tar hun skrittet videre og gir ut sitt første album med egne tekster. Og det gjør hun med både stil og originalitet, ikke minst fordi hun gjør det på trysilmål, og det bidrar nok til å gi den spesielle nærheten og intimiteten til stoffet. Grete Storbæk Eriksen tar utgangspunkt i følelser og stemninger som mange vil kunne kjenne seg igjen i, og gjør det på en måte som både gleder og berører. Tittelen «Lengsel og love og det som verre er» viser ikke til en enkelt sang, men går inn i en kjerne av stemningen i albumet.

Omtalt av Geir Vestad


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.