Big H Records

Det svinger virkelig av Greasy Gravys ferske singel «Good Thing». Bandet, som ble gjenforent i 2013, inkluderer lokale musikere som vokalist Tom Erik Holmlund, trompetist Tom Erik Antonsen og saksofonist Kasper Skullerud Værnes, og med «Good Thing» byr bandet på en liten forsmak fra bandets kommende album. Dette er soul av det klassiske slaget, og bandet framstår som et velsmurt maskineri som virkelig er i stand til å fenge. Vokalist Holmlund leverer tekstene med en stødig og tilstrekkelig hes vokal, kompet gir låten et herlig driv, og blåserne byr på seg selv med herlig trykk og elegante soloer. Dette er lovende saker, og vi gleder oss allerede til den kommende fullengderen.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.