Gråblomst bygger videre på mystikken og følelsene fra forrige album, men utfolder seg mer nå. «Madame Clamour» er tykkere og mer skarp i kantene.

Gråblomst ga ut sitt andre album i forrige uke. Ekteparet fra Ottestad har klart å produsere en stemningsfylt og dramatisk skive, i uthuset på småbruket. Det meste med «Madame Clamour» er mystisk. Et eksempel på denne mystikken, er spor to på side A, «Waves over Whales». Vokalene og det instrumentale i sangen er en slags mørk, kontrastrik og absurd sammensmeltning, som oppleves som både dystert og oppbyggende på en gang. Bruken av vokal og instrumenter er helt klart både ekstraordinær og eksperimentell. «Madame Clamour» er en utgivelse som skiller seg ut fra det meste. Sjangeren på plata oppleves mer alternativ enn forrige skive. Jeg vil anbefale plata til kvelder på taket, i måneskinnet.Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.