– Det blir stadig færre påmeldte band. I alle fall på landsbasis, sier fylkesprodusent for UKM Hedmark, Karoline Amb. Hun forteller samtidig at antall deltakere ikke har blitt redusert.

– Nasjonalt er det 20.000–25.000 ungdommer som deltar hvert år. Forskjellen er at mange deltar én og én. Vi ser også en økning i antall produsenter, sier hun. Amb skulle selv ønske at enda flere ungdommer erfarer verdien av samspill, men påpeker samtidig at UKM først og fremst skal stimulere og synliggjøre dagens ungdomskultur.

– Band og andre musikkgrupper byr på sosialtrening som ungdommer kan ha god nytte av, og det å være i en samspill-gruppe er kjempebra trening. Samtidig skal UKM speile ungdomskulturen til enhver tid, og hvis det ikke finnes flere band er ikke det UKM sin oppgave å gjøre noe med det, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.