Warner

Det er ikke lenge til Girlschool entrer scenen i Oslo som oppvarming for kompisene i Motörhead, samtidig som de er aktuelle med sitt 13. album «Guilty As Sin». Her er det lite overraskelser, breiale riff og bånn gass hele veien. Albumet er produsert av Chris Tsangarides, som har jobbet med mange kjente metalnavn og hadde en fremtredende rolle i den fantastiske dokumentarfilmen om Anvil. Som med Tsangarides senere arbeid med Anvil, synes jeg det låter både utdatert og sterilt. Trommelyden og -spillingen fremstår som et stort irritasjonsmoment. De har også med en helt grusom og unødvendig coverversjon av «Stayin’ Alive» av Bee Gees.

Omtalt av David Jønsson

terning 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.