Empty Tape

Danske Get Your Gun fikk mye skryt i hjemlandet da debutalbumet «The Worrying Kind» ble sluppet i fjor høst og nå er det tid for albumslipp her til lands. «Black Book» setter den mørke stemningen og jeg tenker umiddelbart på stemmen til David Eugene Edwards fra 16 Horsepower og hans svovelpredikant-tekster. Tidlig Nick Cave ala The Birthday Party, samt det nyere danske bandet Iceage dukker også opp i tankene, dog i en mindre krakilsk utgave. Tittelkuttet er en stemningsfull og atmosfærisk låt som kan minne om præriedroningen til Earth. Det låter mørkt og tøft men det ligger litt for tett opptil 16 Horsepower.

Omtalt av David Jønsson

terningn 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.