Geirr Lystrup er åpenbart en folkebibliotekets mann, og på sin hyllestplate til biblioteket viser han det med en herlig løssluppen glede i uttrykket, koblet til fine lyriske stemninger og masse humor.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

«Dikt & slikt» er en fest fra først til sist, fra den innledende lykken ved å beundre bibliotekarens hender når hun både smiler og stempler, til den altomfattende kjærligheten i «Jeg vil være vinden», for det er noen ganger livet er slik også. I hvert fall i Geirr Lystrups verden, og sjelden er glimt fra den blitt formidlet med en slik glede og varme som her. Dette er Geirr på hans beste.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.