Geir Lund

Geir Lund Orkester ga tidligere i vår ut albumet «GLO Forandrer hele verden». Nå følger låtskriveren pent topp med singelen «Susanna». Ensemblet bestående av Frode Berntzen, Morten Strypet, Sjalg Lidsheim og Vegar Ellevseth er fremdeles det samme, og her har man på vellykket vis pøst på med et lag av strykere. «Susanna» er en velkomponert og lett fordøyelig vise som preges av enkle rytmer, og Lunds poetiske tekster formidles over en vakker melodi. Poesi kan som kjent tolkes på mange måter, men her vil nok de aller fleste få assosiasjoner til følelsen av å være nyforelsket. Geir Lunds sommerflørt, «Susanna», har mest sannsynlig evnen til å treffe mange rett i hjerterota.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.