Vurdert: Beskytt demokratiet, lev i fred, stopp med krig, gi folket makt og stå opp for det du tror på, er temaer på Neil Youngs nye singel. Gamle Young kritiserer kapitalismen, og oppfordrer deg til å dyrke goder og samfunn. Kanadieren har fått meg seg ei flott blåserrekke, et kor, strykere og benytter seg av elgitaren sin. Låta er sterk og idealistisk, og er like samfunnsrettet som tidlig Dylan. Neil Young som er kjent for å skrive politisk, har ikke akkurat spart på idealismen og protesten i «Children of Destiny». Produksjonen føles organisk, og det føles som om du står i rommet hvor singelen er spilt inn. Låta byr også på god dynamikk, og er en ordentlig kampsang. Jeg vil anbefale låta til deg som skal ut og demonstrere eller marsjere i gatene. Husk å ta med korpset.

Omtalt av: David W. Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.