Universal Music

Gabrielle topper i disse dager de svenske hitlistene med sangen «5 Fine Frøkner»; en låt som ble lansert i 2014. Timingen er dermed perfekt når hun nå presenterer singelen «Vekk Meg Opp». Med tekstlinjer som «Trenger i se den store verden, alt det jeg har lyst til er å se meg selv» tar hun et oppgjør med overforbruk av sosiale medier og det moderne menneskets trang til å markedsføre sitt eget perfekte liv. En aktuell tekst som man ikke skulle tro passer til dansegulvet, men Gabrielle vil, og Gabrielle får det til. Låten treffer som en eksplosjon av dansbare rytmer, og etter et kort vers bryter artisten ut i et refreng som umiddelbart biter seg fast i hjernebarken. Gabrielle leverer!

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.