Som Bourbon Street i New Orleans ble Torggata i Hamar fylt med levende musikk og sydlandsk stemning. Musikere fra Fermate Restaurant ledet det hele an i front av toget, og bak fulgte hundrevis av sangglade mennesker. De aller fleste av dem fra Damenes Aftens storkor-prosjekt, som snart inviterer til Stevie Wonder-konsert i Hamar kulturhus. 

Med sanger toner fra "Sir Duke" og "When the Saints Go Marching In" gikk toget samlet fra Østre torg med kurs mot Stortorget. Vel framme på Stortorget fortsatte festen med soulbandet Greasy Gravy. Greasy Gravy ga ut albumet «When The Game Is On» tidligere i år, og i rekkene finner man lokale musikere som Kasper Skullerud Værnes Tom Erik Antonsen og Tom Erik Holmlund.

Se bildene fra AnJazz-paraden øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.