– Dette er vår julegave til unge musikkelskere. Vi gleder oss og tror at dette kommer til å bli en knallkonsert, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen. Fredag kommer altså hamarsingen Stig J. Haugen, bedre kjent som Unge Ferrari, og Tomine Harket (datter til Morten Harket) til Hamar som en del av duoens pågående H.E.V.N Tour. Konserten er gratis, og arrangørene i Hamar kulturhus forventer at mange tar turen.

– Vi har delt ut gratisbilletter på forhånd og alle billettene er nå delt ut. Vi forventer at det blir fullt hus, sier Ryen.

Fullsatte konserter

Klubbscene Rolf Jacobsen har blitt hyppig brukt som konsertarena siden åpningen av kulturhuset, men det er mange som fremdeles ikke har besøkt konsertlokalet. Ryen forteller at de har satset målrettet for å markedsføre klubbscenen mot et større publikum i Hamar-området.

– Vi har jobbet for presentere klubbscene Rolf Jacobsen for Hamar-publikumet og for å vise publikum hvilke muligheter som ligger i lokalene. Det er nettopp derfor vi nå har kjørt denne serien med intimkonserter i løpet av høsten. sier hun. Kristian Kristensen spilte for fullstappet sal 28.10. og kapasiteten ble utvidet til 175 publikummere da Jonas Alaska gjestet den samme scenen 11. november. Tommy Tokyo er klar for konsert på klubbscenen 8.12.

– Vi har fokus på unge mennesker i vår programsatsing, og scenen har blitt brukt mye gjennom arrangementer som KlubbNor og Stoppested Verdens åpen scene. Den generelle publikumsmassen har nok allikevel ikke vært der så veldig mye ennå, sier Ryen.

Populær duo

Unge Ferrari og Tomine Harket har jobbet tett sammen siden utgivelsen av singelen «Hvis Du Vil» i 2015. Duoen ga tidligere i høst ut EP-en «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //» til gode tilbakemeldinger, og nå er de altså i gang med en miniturné som omfatter konserter i Oslo, Bergen, Stavanger, Horten og Hamar. 175 publikummere er ventet til fredagens konsert.

– De er begge i vinden, og da vi fikk muligheten til å hente dem til Hamar hoppet vi på med en gang, sier Ryen.

Fakta

Stig J. Haugen er en artist som lager musikk i en krysning mellom R & B og Pop. 

Debutalbumet «Til Mine Venner» ble gitt ut i 2016 til strålende tilbakemeldinger fra landets kritikere. 

Samme år ble han nominert til pris under P3 Gull i kategorien «årets nykommer».

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.