Sony Music Norway

Nayvadius DeMun Wilburn, bedre kjent som Future, er tilbake på platehyllene sitt tredje album. Han har tidligere gitt ut plater som «Pluto» og «Honest», i tillegg til en rekke mixed-tapes, og han har figurert jevnlig på Billboard hot-100. Hvis man ikke er spesielt begeistret for misbruk av autotune bør man styre unna, for her har rapartisten virkelig tatt for seg. Man må spørre seg hvordan artisten faktisk låter uten filtre og andre hjelpemidler. Låtene er altfor like, og tekstene tar stort sett for seg den samme håpløse tematikken. Sex og damer er allerede i hjel-rappet, men da har det kanskje ikke så mye så si akkurat hvordan budskapet formidles.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.