Slik hilser Halvdan Sivertsen seg selv velkommen på sitt nye album «Ennu ikke landa» – hans første på fem år.

Og for Sivertsens gode venner er det fortsatt mange gleder å hente. Her er det få nye anslag, men han gjør det slik han sikkert kan best, som er å skrive enkle viser med stoff fra hverdagen. «God natt-visa» er fin og velkjent Sivertsen, og «Baklengs ombord» er en naturlig inngang.

Men det er likevel ujevnt, ikke minst tekstlig, og hadde en plukket vekk det som ikke helt holder, ville det blitt et heller tynt album. Men det er liksom Sivertsen på godt og vondt dette, og fortsatt er det nok å glede seg over.

Omtalt av Geir Vestad

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.