Artist: Lana Del Rey.

Album: Lust For Life.

Vurdert: Lana Del Rey viser at man kan beholde en anelse kunstnerisk identitet og samtidig lage pop til hele verden. Hennes femte album «Lust For Life» byr nemlig på mye mer enn fengende rytmer og enkle melodier til dansegulvet. Artistens uttrykk preges gjerne av luftige og seige lydbilder. Rytmeseksjonen er på etterskudd, men akkurat tidsnok til at det låter bra, og det ryddes god plass til Lana Del Reys egen stemme i lydbildet. Den amerikanske artisten briljerer gjennom samtlige låter, og demonstrerer samtidig at hun besitter en vokal med stor spennvidde. Midtvegs får hun til og med hjelp av selveste Stevie Nicks som gjestevokalist. En sterk firer.

Omtalt av: Kristan Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.