Sony Music

Her har Dave Grohl & Foo Fighters laget ei plate på det jevne. Sjangeren hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet, men de er blant de få som fortsatt klarer å henge med i post-grunge. Med Foo Fighters er Grohl mildere i uttrykket enn med Nirvana, men dermed også mer forutsigbare. «Sonic Highway» er ikke dårlig, men man har hørt det 100 ganger før - til tross for at bandet har skyhøye ambisjoner, og mye tid og krefter er lagt i albumets sound. De åtte låtene er spilt inn i åtte historiske studioer i åtte byer. Platas beste er «The Feast and the Famine», der de nærmer seg god gammel grunge. Foo Fighters har gjort bedre før, men fansen tåler nok «Sonic Highway» også - og fyller Telenor Arena 10. juni neste år.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.