Tjuvholmen Arena har i flere år hatt stor suksess med musikkfest i mjøskanten. Ved starten kl. 18 var det riktignok noe glissent på festivalområdet - men publikum begynte gradvis å strømme til etter at Stange-bandet "Spinnvill" hadde satt i gang showet.

Tilhørerne var noe tilbakelent i begynnelsen, men stemninga tok seg opp og mange flere var med på notene etter en time. Stafettpinnen gikk videre til bandet "Lillebror".

Orgeldans

Men det var først med Gjøvik-bandet Nickles & Dimes at festivalfeberen brøt løs for alvor. Gjestegitaristene Amund Maarud og Erik Harstad høstet jubelrop for sine virtuose gitarsoloer, mens Lars Christian Narum like gjerne hoppet oppå orglet mens han spilte sin solo.

Forsinka Hellbillies

Etter en halvtimes pause var det klart for kveldens største trekkplastre: Først ut var funkrockbandet Lava, og da den danske soulstjerna Hanne Boel kom på scena, nærmet stemninga ved scenekanten seg ekstase.

Publikum måtte vente 40 minutter på Hellbillies, som ikke kom på scena før nærmere halv ett. Likevel - bandet ble mottatt av jublende konsertgjengere, og rocken fortsatte inn i sommernatta.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.