Voices of Wonder

Vi har ikke mange aktører innenfor sjangeren trip-hop i Norge, og Folk & Røvere kan trekkes mot internasjonale navn som Massive Attack og Portishead. Denne gang får vi også tilskudd av jazz. Tankene trekkes også mot den franske elektronikaduoen Air, uten at det blir altfor likt. «Sirupssanger» byr på ti nye låter, alle på norsk. Denne gang mye roligere og mer melankolsk enn vi hørte på bandet største hit «Utadæsjælåpplevelse» med Ravi på vokal. Denne gang hører vi Therese Lech, som har blitt bandets faste vokalist den siste tiden. «Sirupssanger» mangler litt koketid på å bli en perfekt karamell, men blir en spennende retning for gruppen.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.