Artist: Geir Lund

Album: På skøyter ut i kosmos

Vurdert: Geir Lund lirer av seg verselinje på verselinje med vakre og relaterbare bilder og ord. Skiva er en dramaturgisk karusell forankret i et rolig uttrykk, som på det som virker som godt planlagte plasser, løfter seg høyt opp i været. Denne oppbygningen hører vel med i denne skøyteturen ut i kosmos. Plata er spilt inn med presise musikere som har lagt ned sine elementer med en strålende timing og nøyaktighet. Det instrumentale og vokale harmoniserer godt og alt kommer fram i lydbildet. Det er tydelig at lyrikken er viktig i Lunds utgivelse. Jeg synes at låta «Der somler min elskede lykkelig nå», er en spesielt vakker låt, med en vakker tekst som drar rett hjem.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.