Band: Wintersun

Album: The Forest Seasons

Vurdert: Finske Wintersun har siden oppstart i 2003 kun gitt ut tre album, en oppnåelse som i hovedsak kan skyldes frontmann og låtskriver Jari Mäenpääs (noe usunne?) perfeksjonsjag. Det melodiske og symfoniske dødsmetall-bandet returnerer med sin Vivaldi-inspirerte hyllest til de fire årstider. Fire låter, alle over 12 minutter lange, med utgangspunkt i skogens hamskifte gjennom årstidene er resultatet. Musikken drives av symfoniske og orkestrerte elementer, som trives i godt selskap med forvrengte gitarriff og nådeløs perkusjon. Atmosfæriske effekter bringer skogen til live, og variert låtstruktur bidrar til at «The Forest Seasons» holder seg interessant.

Omtalt av: Torbjørn Jørstad


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.