Artist: Una Sand

Single: Seventeen

Vurdert: Una Sand er ute med singelen «Seventeen». Rett før jul slapp hun den samme låta – da i en stemningsfull, akustisk harpeversjon. Nå har 20-åringen fått hjelp av den internasjonale produsenten Fred Ball. Sammen har de gitt poplåta en atmosfærisk og elektronisk sound. «Seventeen» er en sang om kjærlighet og kjærlighetssorg. Den dype stemmen er spennende, sår og sensuell. En så tilbakelent og luftig stemning kler elektropoppen godt. Den er dog litt repetitiv. «Seventeen» er ikke det mest nyskapende musikklandskapet har bydd på de siste månedene, men den er fengende, frisk, og verdt en god plassering på spillelista.

Omtalt av Aurora Overland


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.