Band: Williams War Opposition

Album: Tuesday Morning Hippie Trail

Vurdert: De unge rockerne i Williams War Opposition har for lengst vist at de har en stor fanskare blant ungdommen i Hamar. Tittelsporet er en fengende låt med fine detaljer i keyboard og vokal. Tekstene er i sentrum på denne skiva, og musikken hjelper godt til å bygge under stemningen i tekstene. Det de fleste låtene har til felles er at refrengene er veldig fengende. Trommene bør legges merke til. De er ikke så veldig overdrevent tekniske, men de passer musikken godt. Produksjonen på skiva er god, og gutta i Williams War Opposition klart å lage en solid debutskive. Det mangler allikevel litt før man kan se mot toppen, men det ser lovende ut i framtiden.

Omtalt av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.