Platen vitner om en fantasirik og humoristisk familie. De tar utgangspunkt i tradisjonelle folketoner med lette melodier, for så å ta et forsiktig steg ut i den store verden, hvor de møter jazz og afrikanske rytmer fra Zambia. Folkemelodien «Viervand og mariahand» blir slik forvandlet og de drømmer seg heller bort til afrikanske savanner. Det er mye musikalsk humor, slik som i «Høner på tunet», og «Kjølkjøravise» hvor karene stiller med sprekt refreng. Orkesteret er på sitt beste når de leker med rytmene, slik som på «Titwe/Tante Monica». Likevel kan de godt tillate seg å bli enda mer dynamisk og i tillegg søke seg mer ut, som de gjør i «Syng meg hva!», en låt med gjennomsiktig jazzpreg; platens høydepunkt!

Omtalt av: Paula Bjertnes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.