Artist: Karl Seglem

Tittel: Nordic Balm

Vurdert: En lekker plate som er, til tross for å være nyskapende, overraskende tilgjengelig, takket være sine vakre melodier i tenorsaxofon og bukkehorn, basert på norske folketoner og gjennomsiktig samspill. Låtene er skrevet av både Seglem og Eple Trio. Sammen har de klart å skape en eventyrlig plate, og allerede i de poetiske låttitlene kan en fortape seg. Den starter sårt med «Balsam», før den avslappende «Lys i glaset» gir plass til improvisasjon. Bukkehornet leverer myke og trolske fløyelstoner i «Myrull», mens «Ned i dalen» inviterer til en munter rusletur. Det er med andre ord rom for fantasi og lek ut i naturen, med deilige rytmer til taktfoten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.