Band: The Growlers

Singel: California

Vurdert: The Growlers fra USA avslutter sin albumturné med City Club, ved å slippe et ess fra ermet. «California» er en singel som drar bandets stilart og retning innen portefølje tilbake fra City Clubs krysning av groovy hiphop beats og psykedelisk surferock, og til et fengene og strippet surf-rock lydbilde, slik vi kjenner bandet. Låta trer inn i lydrommet med en svingende kassegitar, før bassgitaren, trommene og vokalen får være med i leken. Teksten hedrer solen og omgivelsene i California. Det enkle og lette lydbildet gir impresjonen av en sjarmerende enkelhet og varme. «California» av The Growlers passer godt for deg som drømmer deg tilbake til sommeren.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.