Losen Records

En herlig utgivelse for swingjazzfolket er trompeteren Erik Thormod Halvorsens «Uppercase», med et riktig kremlag av swingende norske jazzmusikere. Og sjefen sjøl, Erik Thormod Halvorsen (64) har etter en lang virksomhet i storbandmiljøet i Oslo, og blant annet spellemannpris i kategori jazz med Oslo Groove Company, endelig gitt ut sin første egne plate, som han gjør i særdeles godt lag. «Uppercase» er en riktig godteboks med melodisk swing og mainstreamjazz, med fin kobling mellom lyriske stemninger, tette møter og fine lange linjer. Det er blitt kalt «sommerjazz», og det er en både dekkende og hyggelig betegnelse. For dette er det lett å bli glad av.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.