Mute

Erasure har aldri fått den samme respekten som for eksempel Depeche Mode, selv om de musikalsk sett er beslektet. Der hvor Depeche Mode var mørke og mystiske, var Erasure mer i det livsbejaende hjørnet, eller mer opptatt av pop-delen av synthpop. Derfor er det fint med en samleplate i anledning bandets 30-årsjubileum for å bli påminnet om hvor mange hits de har hatt. «A Little Respect», «Stop!», «Oh L’Amour» og «Always», for å nevne noen av de. Hovedfokuset på samleplaten ligger på de første 10 årene, 16 av 20 sanger er hentet fra denne perioden. Men låtene fra den senere perioden gjør seg heller ikke bort i en fin antologi fra et undervurdert synthpop-band.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.