Tekstene på de ni rolige låtene på Tine Things nye album har utgangspunkt i opplevelser fra hennes eget liv. Platen er godt produsert, og hun har selvsagt samarbeidet med rutinerte musikere. Resultatet er en plate i et snilt, litt romantisk og til dels lengtende poplandskap. Det er lite å utsette på den musikalske utførelsen, det låter proft, med nok av spennende musikalske detaljer. Tine synger bra; myk, følsom og innlevd, uten å skille seg ut i mengden av kvinnelige popstjerner. Sporene glir likevel litt for lett forbi, og gir noen ganger følelsen av: hvor har jeg hørt det før? De sterkeste låtene er de hvor hun utfyller seg selv på trompet, slik som «I am safe».

Omtalt av: Paula Bjertnes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.