Band: Skambankt

Album: Horisonten brenner

Vurdert: Med godt driv, sinne og kraft, trer Skambankt inn i rommet med sitt nye album, Horisonten brenner. Tøffingene fra Jæren har disket opp med trøkk og takt. Bandet opererer med tunge gitarer, hamrende trommer og en løpende bass fra start til slutt. Det er vanskelig å ikke bli revet med når hardrock og punk knyttes sammen, til en mur av trøkk og uro. Skiva er ikke akkurat veldig varierende dramaturgisk, bortsett fra «Kommer snart hjem», som er litt roligere enn de andre låtene og har en progresjon som minner om «Personal Jesus», i tyngre versjon. Utgivelsen er engasjerende, velprodusert og klassisk. Her henger alt på greip.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.