Vurdert: Bandet Lillebror, med Alf Hulbækmo fra Tolga i spissen, har bearbeidet og lekt med et knippe Prøysenviser.

Musikerne kjenner hverandre fra jazzlinjen, og drar i samme musikalske retning. Noen av visene har dermed fått et lett jazzpreg. Det er nok disse som skiller seg ut og gjør seg godt: som «Nøtteliten», med en morsom instrumentering, hvor særlig pianoet toner an i sitt heseblesende spill.

Likeså er en energisk «Jørgen hattemaker» et av høydepunktene. «Slipsteinsvalsen» og «Vise for gærne jinter» er helt nydelige, takket være var sang på sunnmørsdialekt av Siril Malmedal Hauge og subtile arrangementer.

De øvrige visene er behagelige å høre på, med en del spennende musikalske detaljer, uten at det hele nødvendigvis underbygger og dermed løfter tekstene til et nytt nivå.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.