Artist: Johndoe

Single: Takk og farvel (single)

Vurdert: Johndoe er tilbake med singelen «Takk og farvel». Firkløveret har over tjue år og seks album i sekken, men musikken er fortsatt flott. «Takk og farvel» er inderlig og nærmest selvlysende av energi. Låta er oppløftende, glad – det på tross av den mørke tittelen – og en eneste stor langfinger til negativitet og kjipe greier som holder deg tilbake. Jonas Skybakmoen synger på ekte norsk vis alt ganske så rett fram. Det er lite som legges imellom. Låta er lett, morsom, og fortsatt trøndersk rock på sitt beste. Det er old-school, men fortsatt herlig relevant – både den fengende rocken og Johndoes intense ønske om å få deg til å legge vekk alt som trekker deg ned.

Omtalt av: Aurora Overland

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.