«Pure Emotions» av Merete Pascual, alias Billie Van, inneholder mye forskjellig. Både sjangermessig og musikalsk er dette albumet et fargespekter av inntrykk. «Pure Emotions» sparkes i gang med låta «Totally Fine», som tidligere er utgitt som singel. Åpningssporet er fengende, og Abba-aktig. Låta inneholder noen listepop-elementer som ikke falt så godt i smak hos undertegnede, men som sikkert slår an godt på radioen. Sammen med de luftige og oppløftende 80 og 90-tallspop-verkene på «Pure Emotions», ligger det også en del roligere og mer organiske spor. Jeg likte «Cooper» veldig godt. Billie Van har slengt inn klyper med denne Abba-aktige sounden, og gjort det til sitt eget i flere tilfeller. Det akustiske sluttsporet gir skiva en vakker, dramatisk og trist slutt. Skiva passer til vind i håret.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.