Artist: Terje Nordgarden

Album: Changes

Vurdert: Munnspillet river som vinden i håret, og du kjører amerikaner på landevegen med ett tittelsporet «Changes» slår deg i magen. Terje Nordgarden er en fyr med røtter i amerikansk musikktradisjon, og som får det til å låte tøft. I spor to forsterker han inntrykket enda mer, og drar deg lenger ut på vegen. «Side of The Road» kunne vært kjenningsmelodien til The Bluesbrothers. Skiva «Changes» er fullspekket av flotte tekster, ekstremt god instrumental oppbygning og gir befriende, lengtende følelser og inntrykk. Changes er et råskinn av ei skive, med variasjon og g rød trå, med tematikk som strekker seg gjennom skiva. Terje Nordgard presterer flott i sine vokale prestasjoner, og den som har sittet bak spakene og mikset plata, har gjort en grundig jobb. Nivåene på plata låter bra, og det er plass til alle elementer.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.