Grappa

Elisabeth Vatn, pianist og komponist, er ikke minst kjente som sekkepipeutøver. For ti år siden gjorde hun også et gjestespill på Hedmarken som leder for Prøysenfestivalen. Nå utgir hun albumet «The Colour Beneath» med ni egne komposisjonene som er gjort i tilknytning den amerikanske kunstneren James Turrells installasjoner i Ekebergparken. Tidligere i høst ble albumet lansert i Ekebergparken, men det er også et flott knippe låter frigjort fra den opprinnelige stedstilhørigheten. Det er meditative stemningsskildringer det dreier seg om, preget av en fin kombinasjon mellom det kontemplative og en underliggende dynamisk bevegelse.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.