Gravel Road Music

«En imponerende, rå og vakker rockeoppvisning!» Det mente Hamar Arbeiderblads anmelder etter El Cueros forrige besøk på Gregers, for to år siden. Nå skal bandet ut på ny turné, og 28. november innbyr de igjen til rockefest i Hamar. Innen den tid kan publikum varme opp med bandets nye album «Souls Under Red Light», der El Cuero har beveget seg et godt stykke fra sitt utgangspunkt i Americana-sjangeren i ren og rå rockeretning. Det er drivende kraft i anslaget og solid trøkk i uttrykket, og tekstene legger ikke skjul på konfliktfylte og mørkere sider ved virkeligheten. Et høydepunkt er det ganske så flotte andresporet «While our life goes by». Men fortsatt har de rom for både det nedtonede og melankolske, selv om det ikke er hovedtendensen. Og siden El Cuero har ord på seg for å være et enda bedre liveband enn de er på plate, er det all grunn til å skru opp forventningen til Gregers-konserten.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.