Band: Nine Inch Nails

EP: Add Violence

Trent Reznor fra Nine Inch Nails tenkte nok at han skulle lage noe dramatisk og kraftig da han skrev musikken til «Add Violence» EP-en. Med innslag og krysninger av både moderne sjangertrekk, alternativt og tradisjonell rock, byr den nye Nine Inch Nails plata på et sykt spennende, absurd og intenst lydbilde. Trent Reznor drar låtene langt, og har smurt inn en dramaturgi som er så ekstrem og frigjørende at du ikke kan annet enn å knytte tennene sammen i spenning, før du kan slappe av igjen ved neste bølgedal. Ep-en består av synth, gitarer, trommemaskiner og en haug med lydeffekter. Dog er den fullstendig, og anbefales til bilturer med åpent vindu.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.