Egil Hegerberg er tilbake med et nytt sett låter, og som vanlig tar han for seg dagligdags tematikk om alt og ingenting. Albumet innledes med et sylskarpt motsvar til deLillos’ låt «Aldri Epleslang». Tittelen «deLillos og jeg er uenige» tyder på at Egil åpenbart er uenig. Han tenner hygieniske varsellamper med «Bæsj i skjegget», før han følger opp med «Oslo, du er dyr», der han påstår at Oslo er en bikkje, makrellstørje, ja, alt annet enn en tigerstad. Like flåsete som tekstene er Hegerbergs egen formidling, og resultatet er som vanlig hysterisk morsomt. Under fjerdesporet «Jo!» tar Hegerberg et sjeldent, men allikevel seriøst oppgjør med dagens samfunn; en innertier. Andre sterke titler som «Krydder», «I kveld skal Tante Sofie» og «Nedentil nix» tyder på at Egil Hegerberg er tilbake på sitt aller beste.

Omtalt av Kristian Einang.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.