Bandet er Oslobasert, men har flere røtter til Hamar-området gjennom bandmedlemmene. «57» er en snill og leken låt, som er laget i samarbeid med High Tone Low. Låten finner sin plass sjangermessig innenfor indie kategorien, og har et lydbilde som er både dynamisk, behagelig og støyete. Ludvig Moon har benyttet seg av en sound som går litt i oppløsning, men det er både tøft og passende, og gir «57» et garage-aktig preg. Her har bandet produsert ei låt som byr på seg selv, og som inneholder mange hyggelige overraskelser. Jeg vil anbefale singelen til spaserturer langs Mjøsa, i frisk bris.

Omtalt av David William Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.