Warner

Simon Le Bon (56 år) & co. er med «Paper Gods» ute med sitt 14. studioalbum. De har med seg folk som Nile Rodgers, som for øvrig også bidro på hitlåta «Notorious» i 1986, Mew-vokalist Jonas Bjerre, Janelle Monáe, Kiesza og Mr. Hudson, og de bidrar til å gjøre albumet til en musikalsk reise fra 1980-tallet og fram til i dag. For kvartetten kan være så moderne de bare vil, men de låter ofte som de gjorde for 30 år siden. Med et salg på rundt 100 millioner plater er bandet blant tidenes mestselgende artister. Og «Pressure off» har potensiale til å løfte Duran Duran høyt opp på listene igjen. Men det er helheten som er bandets styrke på «Paper Gods», lytt og bli begeistret.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.