Indie recordings

Det har gått tre lange år siden sist, men nå er endelig våre lokale helter i Dunderbeist tilbake med en sekk full av ferske låter. I «Hyklere» har de funnet vegen tilbake til hedmarksdialekta, og det er gledelig å nok en gang få høre vokalist Torgrim Torve briljere på morsmålet. Åsmund Snortheim har takket for seg, og det betyr at de resterende beistene må ta større ansvar i backing vocal-rollen. De har rykte på seg for å være brutalt gode på scenen, og tidligere har de kanskje slitt litt med å overføre den samme imponerende energien inn i studio. Med små justeringer, nye impulser og - for første gang- en ekstern producer, er det mye som tyder på at Dunderbeist nå har knekt koden i «Hyklere». Bandets herlige sjarm og signatur er fremdeles framtredende, og som tidligere er det lite rom for pustepauser undervegs. Alt i alt er dette bunnsolide greier fra Dunderbeist.

Omtalt av Kristian Einang

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.