Oh Yeah

Det er full feiring i DumDum-leiren i sammenheng med deres 30-årsjubileum. De er i gang med å reutgi alle sine album på vinylutgaver, en biografi er rett rundt hjørnet og de flesker til med ny digital dobbelsingel. «Tid og Sted» glir rett inn som en moderne DumDum Boys-klassiker med et velkjent Kjartan Kristiansen-riff og er noe av det fineste de har gjort på en stund. «Har Det På Tunga» er en litt seigere låt, men kan også vise til frekke riff og funky keyboard. Tekstmessig kan det også tyde på at Kristiansen har blitt lettere inspirert av samarbeidet med Stein Torleif Bjella, her snakkes det om utbytting av bygdeblues mot storbysus.

Omtalt av David Jønsson

Terningn 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.