Artist: Soli skuggeskog

Tittel: «Om du var her»

Vurdert: Visetrioen Sol i skuggeskog fra Oppdal har flere fine opptredener bak seg i Hamar. Nå utgir de sin nye single «Om du var her», som er første smak av albumet som kommer til høsten. Den nye singlen er skrevet av Einar Lian-Bjørgum, som innebærer en fin tekstlig fornyelse, selv om tematikken – lengselen etter kjærlighet og fellesskap som ikke nødvendigvis innfris – er kjent gjennom tidligere låter i skuggeskogen. De tre har skapt en stemning og en stil som de viderefører på singlen; selv antyder de at pop-elementene er mer understreket, men fortsatt er det den fine kombinasjonen av drøm og lengsel, varme og nærhet som bærer utgivelsen.

Geir Vestad

(Terningkast: 5)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.